Utbildning

Vill du komma igång med Pluttra på bästa sätt, eller kanske ta verksamhetens användande till nästa nivå? Då har du hamnat på rätt ställe. Gör en intresseanmälan för processledning eller en av våra Pluttrautbildningar redan idag!

Testa Pluttra nu!

Våra utbildningar

Vi erbjuder ett antal olika alternativ för att hjälpa dig och din verksamhet att komma igång med och fördjupa kunskapen om hur Pluttra kan användas. Oavsett om du vill ha en grundläggande introduktion, en uppfräschning av minnet gällande alla olika funktioner, eller en fördjupande utbildningsdag om hur Pluttra stödjer det systematiska kvalitetsarbetet kan vi hjälpa dig. Skicka in en intresseanmälan idag!

Välj själv om ni vill komma till något av Lins kontor eller om vi ska komma till er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö.


Processledning

Systematiskt kvalitetsarbete med stöd av Pluttra. En processledning som ger ditt team stöd och handledning i att ta fram en gemensam struktur för verksamhetens systematiska kvalitetsarbete. Er befintliga struktur och dokument implementeras. Tillsammans går vi igenom hur Pluttra stödjer förskolans kvalitetsarbete och hur du som förskolechef kan följa verksamhetens arbete med detta.


Pluttrautbildning Del 1

Fokus: Dokumentation, information och samverkan med hemmet i Pluttra.
Innehåll:
Vi går igenom samtliga funktioner för dokumentation och information i Pluttra, delar verksamhetsnära och pedagogiska tankar om strukturen och lämnar utrymme för frågor kring hur allting fungerar och hänger ihop.
Mål efter avslutad utbildning:
Alla pedagoger och förskolechefer ska veta hur Kategorier byggs upp, hur Ögonblick används, samt hur Viktiga meddelanden, Kalender och Förskolans Filer förhåller sig till varandra.


Pluttrautbildning Del 2

Fokus: Reflektion, utvecklingssamtal, överlämning till förskoleklass och systematiskt kvalitetsarbete i Pluttra.
Innehåll:
Ni får en genomgång av funktionen Reflektion i Pluttra med tillfälle att själva testa och se hur ni kan använda den i just er verksamhet. Vi demonstrerar Pluttras funktionalitet i samband med utvecklingssamtal och överlämning till förskoleklass, samt tittar närmre på hur verktyget stödjer ert systematiska kvalitetsarbete.
Mål efter avslutad utbildning:
Alla pedagoger och förskolechefer ska ha god förståelse för hur Kategorier, Ögonblick och Reflektion tillsammans utgör grunden för arbetsprocessen kring systematiskt kvalitetsarbete. Alla ska ha förståelse för och kunna skapa underlag i Pluttra för utvecklingssamtal och överlämning till förskoleklass.


Priser

Utbildning á 3 timmar: 8000kr, ex. moms, resa och logi.
Utbildning á 4 timmar:
10000kr, ex. moms, resa och logi.
Heldag (ca 6 timmar):
16000kr, ex. moms, resa och logi.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att anmäla intresse för den utbildning du vill boka och när du vill genomföra den. Vi kontaktar dig med mer information när vi tagit emot formuläret. Observera att intresseanmälan inte är bindande. Vi hörs!
/Pluttrateamet

Tack! Vi kommer att kontakta dig inom kort!
Hoppsan! Det blev något fel. Vänligen försök igen.