Vårdnads­havare

Total trygghet för vårdnadshavare. Här hittar du mer information om hur Pluttra skapar inblick i barnens vardag, enkelt och effektivt.

Testa Pluttra nu!

Med Pluttra får vårdnadshavare ta del av dokumentationen på förskoleavdelningen såväl som den enskilda dokumentation som görs för deras barn. Funktioner som Viktiga meddelanden, förskolans filer samt avdelningens kalender (som du kan prenumerera på om du vill) tillhandahåller information om vad som sker i förskolans dagliga arbete.

Via foto, film, kalender och meddelanden kan vårdnadshavare i realtid se ögonblick av barnens dag på förskolan såväl som pedagogernas reflektioner kring verksamhetens pedagogiska arbete. Vårdnadshavare kan följa med på skogsutflykten, se vilka konstnärliga alster som produceras under bildstunden och få en fördjupad förståelse för hur förskolan arbetar med läroplansmålen. Allt via Pluttra appen som gör mobiltelefonen till ett fönster in i barnens vardag samtidigt som den belyser det pedagogiska arbetet.

“Kontakten jag får med Alice när hon inte är hemma, få se i bilder vad hon gör på dagarna, det känns väldigt väldigt bra”

- Johan Birkmar, pappa

Mer info

Du hittar ytterligare Information för vårdnadshavare:

Här

Introducera Pluttra på din förskola idag!

Du som förskolechef eller pedagog kan komma igång med Pluttra redan idag, skapa ett kostnadsfritt testkonto!

Om du är vårdnadshavare kan du istället vända dig till vår support på produktsupport@lineducation.se eller telefon 010-209 63 10.

Tack! Vi kommer att kontakta dig inom kort!
Hoppsan! Det blev något fel. Vänligen försök igen.