Vårdnads­havare

Total trygghet för vårdnadshavare. Här hittar du mer information om hur Pluttra skapar inblick i barnens vardag, enkelt och effektivt.

Testa Pluttra nu!

Med Pluttra får vårdnadshavare ta del av dokumentationen på förskoleavdelningen såväl som den enskilda dokumentation som görs för deras barn. Funktioner som Viktiga meddelanden, förskolans filer samt avdelningens kalender (som du kan prenumerera på om du vill) tillhandahåller information om vad som sker i förskolans dagliga arbete.

Via foto, film, kalender och meddelanden kan vårdnadshavare i realtid se ögonblick av barnens dag på förskolan såväl som pedagogernas reflektioner kring verksamhetens pedagogiska arbete. Vårdnadshavare kan följa med på skogsutflykten, se vilka konstnärliga alster som produceras under bildstunden och få en fördjupad förståelse för hur förskolan arbetar med läroplansmålen. Allt via Pluttra appen som gör mobiltelefonen till ett fönster in i barnens vardag samtidigt som den belyser det pedagogiska arbetet.

“Kontakten jag får med Alice när hon inte är hemma, få se i bilder vad hon gör på dagarna, det känns väldigt väldigt bra”

- Johan Birkmar, pappa

Mer info

Du hittar ytterligare Information för vårdnadshavare:

Här

Prova Pluttra!

Du kan komma igång med Pluttra redan idag, skapa ett kostnadsfritt testkonto! (Du som är vårdnadshavare får ett konto av din förskola).

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
(Vi sparar ingen information om du inte förlänger eller uppgraderar.)

Tack! Vi kommer att kontakta dig inom kort!
Hoppsan! Det blev något fel. Vänligen försök igen.