Kvalificerad vägledning med Rusta och matcha i Stockholm

Det är lätt att ge lite tips för att peppa någon. Men Rusta och matcha är så mycket mer. Få en personlig jobbcoach i Stockholm som kan hjälpa dig i sökandet.

Hur vet man att man verkligen är rätt person för ett jobb? Det kan vara riktigt skrämmande och överväldigande att söka jobb. Då är det skönt att ha en professionell jobbcoach med sig på resan, som kan pusha och stödja och stötta. Det är lätt att tänka att man vill ge upp, men om någon annan hjälper till så är risken mindre.

Ibland behöver man en knuff i rätt riktning. Till exempel så kan man behöva hjälp att se sina egna bra egenskaper, erfarenheter och kunskaper. Att skriva ett CV på egen hand kan lätt bli knepigt, men om man skriver det tillsammans med någon som har skrivit tusentals CV så blir det genast mycket lättare.

Det kan hända att man inte har en aning om vilken utbildning man behöver för att ta sig vidare till nästa steg, eller inte har möjlighet att uppfylla alla kraven på egen hand. Då behöver man en partner som ser till att bana vägen.

Det här är målet med Rusta och matcha

Rusta och matcha är ett initiativ av Arbetsförmedlingen där fristående aktörer kan hjälpa till att hitta rätt sysselsättning. Det finns många sätt att ta tag i ett projekt. Du kan få hjälp att hitta arbetspraktik för att få erfarenhet. Med karriärvägledning så är det lättare att hitta något som du verkligen trivs med.

Arbetsmarknadsutbildning eller studiemotiverande kurs på folkhögskola kan vara precis det som behövs för att du ska nå dina mål och hitta fram till en vardag där du verkligen trivs med att gå till jobbet. Det spelar inte alltid så stor roll vad du kan sedan tidigare, utan vad du är villig att lära dig för framtiden.

Det är självklart att det är påfrestande att vara arbetssökande. Men när du jobbar ihop med en jobbcoach så blir det lättare att orka fortsätta och nå hela vägen fram till ett jobb där du kan stanna.

Mer information samt tips om detta kan du hitta på webbsida: rustaochmatcha-stockholm.se

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb