Om oss

Vi är intresserade av vår samtid, av vår historia och vi ser med stor tillförsikt mot vad framtiden har i sitt sköte. Det gäller också allt mellan himmel och jord. Vi ska skriva om olika ämnen och områden och om sådant som vi själva dels vet mycket om och om sådant som vi skulle vilja veta mer om.

Detta skapar en dynamik. Vi som skriver är nämligen olika – väldigt olika. Vi kommer från olika bakgrunder, olika delar av Sverige – och världen – och vi befinner oss i olika åldrar, arbetar med vitt skilda saker och där vissa lever i förhållanden och där andra är singlar. Det är sidans styrka. Perspektiv.

Alla skriver utifrån sina egna perspektiv och sina egna erfarenheter. Det skapar olika infallsvinklar och unika texter. Viktigt är dock att sanning och fakta utgör bas för varje text. Vill du hitta konspirationsteorier eller alternativa fakta så är den här sidan definitivt inget för dig. Däremot så kan du med fördel läsa vidare om du uppskattar en lättsam ton och ett och annat gott skratt: givetvis då ämnet i fråga tillåter detta. Vid allvarliga ämnen så håller vi oss till ett sakligt språk.

Vi kommer att skriva om vardagsliv, om juridik, om politik, om renoveringar, om städning, om företagande och ekonomi samt om exempelvis välmående, träning och hälsa. Du ska komma hit och bli glatt överraskad: varje gång! Välkommen!