Förnya golvet med en golvslipning – expertis i Stockholm.

Moderna slipmaskiner och kunnigt yrkesfolk förvandlar ditt gamla parkettgolv till nyskick igen. Behöver det gamla golvet hemma få en golvslipning, vänd er till experter i Stockholm.

Bara för att golvet blivit gammalt och slitet behöver det inte betyda att kvaliteten på träet är dålig. Många gånger behöver man bara komma ner under det yttre golvskiktet för att golvet ska bli som nytt igen. I vissa fall är det faktiskt bara lacken som är skadad och då krävs inte så mycket arbete. Lägg inte nytt golv om du inte behöver det. Ditt gamla parkettgolv kan ha mycket att ge ännu, fast det har blivit slitet och fult genom åren. Ta kontakt med duktigt folk som jobbar med golvslipning i Stockholm. De kan bedöma om ditt golv duger för en slipning och lackering.

Gammalt blir nytt igen med golvslipning

Några förberedelser behöver göras innan man kan påbörja själva slipningen. Givetvis behöver man flytta undan lite möbler för att frilägga golvytan för slipmaskinen. Sticker det upp eventuella spikhuvuden från golvet behöver de slås in ordentligt. Sedan kan man slipa golvet. Sällan behöver man oroa sig för att det ska bli en massa damm i huset nuförtiden, eftersom dagens slipmaskiner ofta har inbyggda dammsugare. När slipningen är klar behandlas golvet med lack – och voila! Ditt golv är som nytt igen. Passa även på att höra med dina golvexperter om det är något mer de kan ordna åt dig i hemmet när de ändå är igång. Som renoverare har man ofta fler strängar på sin lyra.