En målare kan både tapetsera och måla

Om du skulle köpa ett slott, vad skulle du ändra på i första hand? En del skulle utan att tveka måla alla väggarna i vitt eller tapetsera. Vilket val man än gör så anlita en målare för jobbet.

Lek med tanken att du plötsligt vunnit högsta vinsten i ett stort lotteri! Nu är du lika rik som Joakim von Anka eller Pippi Långstrump och har oändliga möjligheter. I dagdrömmen kan du köpa vad du vill, och göra vad du vill med det. För en del lockar kanske utlandet men du vill nog hellre stanna här hemma.

Den nuvarande bostaden känns liten och trång och de härligt salta vindarna från fjorden är för långt bort. Istället önskar du dig en rejäl trädgård med trädgårdsmästare, du har ju ändå vunnit storkovan. Eftersom det är ett hypotetiskt projekt så kan du köpa vilket hus du vill. Självklart köper du det mest storslagna hus som finns i Kungsbacka när man får använda fantasin. I drömmen blir du slottsägare till Tjolöholms slott, detta magnifika sekelskiftesslott i tudorstil.

Låt slottet inspirera

Naturligtvis vill man sätta sin egen prägel på slottet när man renoverar. För bästa resultat ringer man en målare som förvandlar slottet till en modernistisk bostad på 2000-talet. Tyvärr är dessa hypotetiska tankar inte realistiska någonstans.
Renovera din egen bostad istället för en fantasifull dagdröm. Kanske kan Tjolöholm inspirera hemmavid när det är dags att måla om. Skulle en sober granitrosa nyans som för tankarna till slottets gedigna väggar göra ett lyft för din bostad?