Officepaketet som håller vad det lovar

Dags att köpa ett nytt officepaket? Frågan har under senare kommit att bli mer aktuell än tidigare. Detta hör framförallt ihop med att våra vanor och våra behov kommit att ändras. Förut hade vi en dator för hemmabruk och en annan för att klara av våra jobb.

Under senare år har vi mer och mer gått från en fast kontorsplats till en mer flytande sådan. Vi kan arbeta hemifrån ena dagen, ute hos en kund nästa dag och den tredje så kan vi välja att sitta på ett café. Varifrån vi jobbar spelar mindre roll – så länge vi kan sköta jobbet. Genom att välja rätt officepaket behöver man inte oroa sig och Microsoft har flera olika alternativ för detta.

Ett av de absolut bästa för dig som vill kombinera ett mer vardaglig användande av din dator blandat med jobbrelaterade uppgifter är Microsoft Office 2021 Home & Business. Det innehåller alla standardprogram – Word, Excel, Powerpoint och Outlook – men även andra program som OneNote och Teams. Det finns funktioner som möjliggör ett stabilt jobb från hemmet och där du med lätthet kan dela dokument, redigera och samarbeta med dina kollegor oavsett varifrån du jobbar.

Stor säkerhet och enkel användning

Utöver detta så är det också ett paket där all säkerhet är inkluderad och där du som användare inte behöver vara orolig över att känsligt arbete försvinner eller hamnar i orätta händer. Samma sak gäller för exempelvis virus- och cyberattacker: du kan vara trygg med att Microsoft Office 2021 Home & Office och dess inbyggda säkerhetssystem effektivt blockerar detta.

Designen är även den anpassad för att underlätta för användaren. Navigeringen och sökningen underlättas av ett modernt och stilrent gränssnitt och som användare krävs det inte många timmar innan detta officepaket känns lika självklart att använda som det man vant sig vid.

Ska du köpa Office 2021 Mac och har ett behov av att kunna arbeta effektivt men där samtidigt mer vanligt användande av datorn också finns på önskelistan så är detta paket definitivt något att investera i. Du får allt du behöver – och mer därtill.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt