Pålitlig flyttfirma i Solna

Den som ska flytta behöver oftast hjälp så att allt flyttgods kommer fram utan skador. Anlita en pålitlig och väletablerad flyttfirma i Solna med erfarenhet!

Att flytta till en ny bostad är för de flesta ett positivt steg i livet. När datum för flytten närmar sig kan det dock dyka upp ett moln på himlen. Oftast upptäcker man att det finns alldeles för många prylar som ska packas och transporteras. Ibland glömmer man bort de saker som finns magasinerade på vinden eller i källaren. Och in i det längsta förtränger många det faktum att den gamla lägenheten måste flyttstädas.

Carina och Anders har köpt en bostadsrätt i centrala Stockholm. De ser fram emot att lämna förorten för att flytta in i sin nya paradvåning. Med få undantag tänker de ta med sig allt som finns i den befintliga lägenheten. Det handlar om värdefulla tavlor, böcker och inte minst ett tungt piano. De har en rad arvegods som under inga villkor får skadas.

En flyttfirma i Solna – packning och transport

“Vem ska flytta åt oss har du tänkt?” undrar Carina något försynt. “Jag har tänkt hyra ett släp och fixa flyttningen med hjälp av en arbetskamrat”, svarar Anders. “Vill du verkligen utnyttja en kollega på det sättet?” säger Carina. “Om vi haft råd att köpa en dyr bostadsrätt borde vi väl ha tillräckligt med pengar för att anlita en flyttfirma”.

Efter att ha funderat en stund inser Anders att han låter snålheten bedra visheten. För det första behöver paret tips om hur de ska packa sina värdefulla ägodelar och för det andra har Anders ingen aning om hur ett tungt piano ska flyttas. Han ringer upp en bekant och får tips om den bästa flyttfirman i Solna. Efter att ha fyllt i en blankett om lägenhetsstorlek med mera får han en offert från flyttfirman.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt