Studentmottagning och cateringfirma går som hand i handske

Ibland är det riktigt skönt att kunna anlita en cateringfirma. Om du ska ordna mottagning för en student till exempel så har du säkert mycket nog ändå att fixa.

Det är maj och solen skiner. Du har sällan sett din son så lycklig. Det är studenttider och han har äntligen tagit sig igenom 12 år av utbildning. Framtiden ligger och väntar vid hans fötter. Nu är det tid för fest och gamman. Studentbalen är avklarad och du har för länge sedan bokat in en cateringfirma för att fixa maten till studentmottagningen.

Det är inte det lättaste att planera för en sådan mottagning. Det är lite osäkert hur många som kommer. Vissa gäster ska kanske åka runt på flera ställen och är inte så hungriga längre. Kanske kommer de sent och är mest sugna på tårta. Eller också börjar de hos er och är vrålhungriga eftersom de skippat lunchen.

Cateringfirman har vana

Personalen på cateringfirman är dock van vid de flesta scenarion. De vet precis hur man bäst planerar en sådan här mottagning. Du har haft diskussioner med dem och de har kommit med många bra förslag. De har också tänkt till kring vilken slags specialmat som kan behövas, för dem som av olika skäl inte äter allt.

Dagen är inne. Det är student idag. Du har mycket att ordna med och tänka på. Blommor ska hämtas, girlanger och ballonger ska hängas upp, studentplakatet ska plockas fram ur gömman. Så himla skönt att allt med maten redan är ordnat med i alla fall. Läs mer om cateringfirma på denna hemsida: https://www.cateringfirman.se/

Publicerat den
Kategoriserat som Catering